Hogyan legyünk partnerek ― Contieurope
(üres)
 
Pénznem:
Magyar  English Köszöntjük honlapunkon, ahol megismerheti cégünket. 

 

Cégünk elsősorban saját terméksorozataink és más non-brand termékek importjával foglalkozik. Áruinkat legfőképp nagykereskedéseknek és üzlethálózatoknak szállítjuk ki, de természetesen kiskereskedésekkel is szívesen tárgyalunk. Üzleti javaslatait szívesen fogadjuk, mivel célunk az, hogy Önnek a legmegfelelőbb ajánlatokat tegyük. Cégünk aktívan kutat megbízható üzleti partnerek után itthon illetve a környező országokban is. Kínálatunkat gondosan állítjuk össze, hogy Ön jó minőségú termékek közül választhasson. Rendelést a beérkezés napjától számítva általában háron munkanapnap alatt teljesítjük.

 

Áruinkat Kínából importáljuk. Ottani irodáinknak köszönthetően teljesenkörű szolgáltatást nyújtunk a partnereinknek. A kiválasztott termékeket gyártástól fogva intézzük, azok Kínából való behozatalát, szállítását, vámkezelését, és végül az Önhoz jutattását. Mivel termékeinket már a gyártástól figyelemmel kísérjük, Önnek lehetősége van arra, hogy saját tervezésű termékeket rendeljen vagy cége logóját megjelenítse a kiválasztott termékeken. Ha igénye van ezirányú szolgáltatásunkra, kérjük, hogy küldje meg a szükséges adatokat.  

Cégünk nyitott a nagyobb üzletekkel való kapcsolatteremtésre, különösen olyan területeken, ahol cégünknek még nincsenek nagykereskeskedő partnerei. Reméljük, hogy árukínálatunk felkeltette az érdeklődését és Önnel is közös sikereket érhetünk el.


Ha bármilyen további információra van szüksége, kérjük jelezze nekünk a info@contieurope e-mail címen keresztül, vagy egy telefonhívással +36 70 4138083 vagy +36 70 413-8891 könnyen elér minket. Szívesen fogadjuk kérdéseit, melyeket igyekszünk rövid időn belül megválaszolni. 

Powered by Contieurope