Cégbemutató ― Contieurope
(üres)
 
Pénznem:
Magyar  English 


Cégünket, a Continental Bridge Europe Kft.-t 1995-ben alapítottuk. Meghatározó profilunk a konyha, fürdőszoba felszerelések, lakás textília, ajándékok, lakásdekorációs cikkek, táskák, divatkiegészítők, valamint iskolai és irodai írószerek importja és az ezzel való kis és nagykereskedés. Kínálatunkban szerepelnek még játékok, valamint alkalmi (névnap, születésnap) ajándékok és szezonális termékek.
Cégünk többnyire kiskereskedéseknek és üzlethálózatoknak értékesíti termékeit. Rendelkezünk 560 négyzetméter nagyságú bemutató teremmel,ahol partnereink megtekinthetik, megrendelhetik az általunk forgalmazott termékeket. Megfelelő raktárhátterünk biztosítja a zavartalan áruellátást.
Célunk, hogy kifogástalan kapcsolatot tartsunk minden egyes partnerünkkel és több mint 4000 termékből álló árukínálatunkkal kiszolgáljuk igényeiket. Meghatározott értékű vásárlás felett, térítésmentesen szállítjuk ki üzletfeleinkhez a megrendelt termékeket.
Igyekszünk partnereink igényeihez alkalmazkodni és bízunk benne, hogy kölcsönös előnyökkel járó, hosszú távú  együttműködést sikerül kiépítenünk leendő megrendelőinkkel.

 

Saját márkáink:


Home Better   Home Textil   Inconti File   KulPets


 

Powered by Contieurope